Nánási Györgyi - rólam

Ki is van a fényképezőgép mögött?

Nánási Györgyi vagyok

fotográfus, közgazdász, két imádnivaló gyermek büszke édesanyja és boldog feleség

Miután megszereztem közgazdász diplomám, egy multinacionális cégnél helyezkedtem el, de mindig is fontos volt számomra a kreativitás és az értékteremtés. Így hozta a sors, hogy elkezdtem érdeklődni a fotózás iránt és hobbi szinten régóta jelen volt az életemben.

Miért kezdtem el komolyabban foglalkozni a fotózással?

Az igazi löketet az adta az álmom megvalósításához, hogy a gyermekeim édesanyjává váltam.

Ebben az időszakban végeztem el a fotográfus képzést és kezdtem el építgetni a fotós vállalkozásomat. Igazi szerelemprojekt ez nekem, amiben igazán kiteljesedhetek.

Feleségként és anyaként tudom, milyen fontos megörökíteni azokat a fontos mérföldköveket, amikre az életben csak egyszer van lehetőség. Legyen az a szerelmetek kibontakozása, babavárás, gyermeketek születése vagy éppen a szülinapok.

Miért kezdtem el?
Nánási Györgyi Fotográfus munka közben

Mikor és Hol fotózom?

Helyileg leginkább Székesfehérváron és vonzáskörzetében fotózom, de egy különleges projekt miatt szívesen utazom is. Időnként Füzesgyarmaton és környékén is vállalok fotózást.

Nagyon szeretek a szabadban fotózni, mert rendkívül sokszínű és sok lehetőséget kínál. Azt szoktam javasolni, hogy naplementében fotózzunk, mert abban az 1-1,5 órában varázslatosak a fények és igazán különleges képek tudnak készülni.

A stúdiós fotózásokat főként a Dreams Stúdióban Székesfehérváron és az Olea Stúdióban Érden tartom. Mindkét stúdió más-más stílust kínál, így könnyedén megtalálhatjátok a számotokra legmegfelelőbbet. Természetesen szívesen vállalom otthonotokban is a fotózást, hogy a legkényelmesebben érezhessétek magatokat.

ÖRÖKÍTSÜK MEG EGYÜTT AZ ÖRÖMTELI PILLANATAITOKAT

Kedves szavak

Azoktól, akiket már fotóztam

Kismama fotózás után, idén kislányunk első születésnapjának megörökítését is Györgyire bíztuk. Mindkét alkalommal úgy elrepült az az egy óra, hogy észre sem vettük. Kedvessége, hozzáállása és türelme kiemelkedő! Most 1 évesünk végig aktív résztvevője volt az eseménynek, melynek a nagyszülők is boldog és elégedett részesei lehettek. Mindenkiről nagyon kedves képek születtek, amiket majd később is örömmel fogunk elővenni, nézegetni.
A nyers képeket egy napon belül, a kész képeket is pár nap alatt megkaptuk – ez kiemelkedő és szuper, hogy nem kell heteket várni rá! Jószívvel ajánljuk Györgyit!

Fodor-Belecz Anett

Karácsonyi fotózáson vettünk részt a 9 hónapos kislányunkkal. Györgyi végig eszméletlen aranyos, türelmes, kedves volt!
Számomra nagyon hamar eltelt az 1 óra, még úgyis, hogy a kislányom a végén már nyűgösködött, de még akkor is megpróbált gyönyörű képeket készíteni rólunk, ami sikerült is. Legszívesebben az összeset választottam volna!
Melegszívvel ajánlom mindenkinek!

Prepokné Fazekas Alexandra

Nagyon szerettük a fotózást Györgyivel olyan könnyedén és természetesen ment minden, mintha már régóta ismernénk egymást szívből ajánlom mindenkinek és alig várom, hogy újra vele fotózkodhassunk! Köszönjük a csodás helyen készült csodás képeket!

Dobos Kata

Györgyi kedvessége, instrukciói és tudása sokat segített abban, hogy élvezzük a fotózást!
A végeredmény pedig nagyon szuper lett! Imádjuk őket!

Kovács Bianka

Nagyon jó hangulatban telt a kisfiunk születésnapi fotózása. Györgyi rendkívül kedves, remek fotós, rengeteg ötlete van. Nagyon szép képek születtek, pont amilyeneket szerettünk volna.

Furkó-Kiss Viktória